Hjem » Søndag i Gammelosen: Familiedag, Kløvertrimmen, Bråttåbjønnj

Søndag i Gammelosen: Familiedag, Kløvertrimmen, Bråttåbjønnj

24.06.2018

Søndag er det finale for Orkangerdagene 2018. I dag er uteliv og trim på dagsorden med Familiedag i Hermetikken, Kløcertrimmen og Bråttåbjønnj. Det er bare å ta på joggeskoene og godt humør og kom!

Orkanger Vel inviterer til Familiedag i Hermetikken ved Gammelosen på Orkanger. Her blir det aktiviteter for barn og hygge for hele familien. Det blir anledning til å kjøpe mat og drikke.

Kløvertrimmen arrangeres av Orkanger Sanitetsklubb, som er lokallag av Orkdal Sanitetsforening. Folk inviteres til en trimtur i hyggelige omgivelser. Avgang og innkomst for turmarsjen er i Hermetikken. Den har ei ca 5 km lang løype. Påmelding fra kl. 12.00. 

Etter ett års opphold er den populære triatlonkonkurransen Bråttåbjønnj i Gammelosen tilbake i ny drakt. Det er Orkanger Idrettsforening som er arrangør. Deltakerne får prøve seg på svømming, sykling og løping i og ved Gammelosen. Premieutdelinga er rette etter konkurransen. Alle deltakerne premiert. Årets uhøytidelige konkurranse består av stafett for aldersgruppen 12 – 16 år. For voksne over 16 år konkurreres det både i individuelt og stafett.

Informasjon om konkurransen på Orkanger IFs hjemmeside

Fra aktivitetene under Orkangerdagenes søndag i Gammelosen og Hermetikken et tidligere år. Kløvertrimmen i regi Orkanger Sanitetsklubb, Famliedag i Hermteikken med Orkanger Vel og Bråttåbjønnj i regi Orkanger Idrettsforening.

klovertrimmenfamiliedagBrattabjonnj nett 

IMG0162Salvesen Thams mini amfi slagord under orkland energi liggende logo nett otisentret orkdal kommune Bardshagu Herregard mini sora orkla grafiske OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1