Hjem » Innholdsrikt program for Orkanger 2013

Innholdsrikt program for Orkanger 2013

23.05.2013

Orkanger 2013 går av stabelen 14.-23. juni. Programmet er nå klart og er spekket med opplevelser, underholdning, historie, kunst, sang og musikk.

Last ned programmet her.

Og her er en smakebit av programmet:

Lansering av boka Konfirmasjon 1945 - 2013
Orkanger Historie har lagt ned mye arbeid i å samle inn konfirmasjonsbilder med navnsetting av konfirmanter fra 1945 – 2013. Boka lanseres ved eget arrangement på Nedre Rømme tirsdag kveld i festivaluka. Boka blir lagt ut for salg på Nedre Rømme i åpningstida for Orkanger Histories utstillinger og hos de lokale bokhandlere. Boka kan bestilles for tilsending på www.orkanger.info.no eller www.orkdalsmenighetene.no.
Boka koster kr. 250 + eventuelt porto.

Friidrettsanlegget i Idrettsparken
Offisiell åpning av nytt friidrettsanlegg Hovedanlegget i Idrettsparken med friidrettsanlegg ble tatt i bruk i 1949. Siden den gang har det ikke vært nevneverdig oppgradering av anlegget. I 2011 ble det undertegnet en langsiktig leieavtale mellom Orkanger IF og Orkdal Kommune. Dette ble starten på en omfattende oppgradering av friidrettsanlegget.
Orkanger IF har investert 10,5 mill. i nytt banedekke for løp, kast og sprangøvelser.
Publikum inviteres til offisiell åpning av det nye anlegget under Orkanger 2013.

Kaaresgate i ST-trykkeriet
Kaaresgate var fram til slutten av 1950-årene hovedgata på Orkanger, med håndverker- og handelsvirksomhet i de fleste hus. Til  Orkanger 2000 ble gata produsert som montasje i 30-40 meters lengde gjennom Orklahallen. I festivaluka kan besøkende vandre gjennom Kaaresgate slik den var i 1950-årene, med forretninger og kafeer.
Denne gang i ST-trykkeriet.

The Andrews Sisters
The Andrews Sisters, med Wanja Løvø, opprinnelig fra Orkanger, kommer til Nedre Rømme 19. juni. Dette er ett av mange innslag av høy kvalitet på Nedre Rømme i festivaluka. Fra onsdag til lørdag kan du på kveldstid besøke treffstedet, både for å bli underholdt og treffe gamle kjente eller stifte nye bekjentskaper. Hver kveld presenteres unge talenter fra Orkdal.

Salvesen Thams amfi slagord under oti sentret 2 orkdal kommune Bardshaug Herregard 2018 sora orkla grafiske OE staaende logo RGB orkdalsbanken washington mills Eiendomsmegler1Hstor1