Hjem » Bråttåbjøinn

Bråttåbjøinn

17.07.2006

Bråttåbjøinn er Orkanger-festivalens triatlon-konkurranse. Den går av stabelen på siste arrangementsdag - søndag under festivalen. Arena er i og rundt Gammelosen.

Konkurransen består av 100 meter svømming, 5 km. sykling og 2 km. løping. Start og innkomst er lagt til Gammelosen - et steinkast fra Orklahallen. Deltakerne må være 14 år eller eldre, og det er fellesstart for damer og herrer. Påmelding er 1 time før start. Det er premier til en verdi av inntil kr. 500,-.Nærmere opplysninger om Bråttåbjøinn fås ved henvendelse til Orkanger IF – Skiavdelingen ved Runar Flønes, tlf: 72 48 19 77 mob: 950 29 433 eller E-mail: Runarflo@online.noTriathlon-stafetten som var en nykommer under Orkanger 2004 ble fra første stund en stor suksess med mange lag. Publikum satte også pris på konkurransen som ble god underholdning. I konkurransen deltar familier, bedrifter, foreninger etc. med lag på tre etapper: En til å svømme, en til å sykle og en til å løpe.Vi oppfordrer til påmelding. Det finnes garantert noen i bedriften, familien eller foreningen som behersker en av disse etappene - og da er laget og deltagelsen sikret.Stafetten starter normalt kl. 15.00 - det lønner seg med en oppvarming før den individulle konkurransen, som starter kl. 16.00.
Salvesen Thams amfi slagord under oti sentret 2 orkdal kommune Bardshaug Herregard 2018 sora orkla grafiske OE staaende logo RGB orkdalsbanken washington mills Eiendomsmegler1Hstor1