Hjem » Velkommen til Orkanger 2007

Velkommen til Orkanger 2007

07.05.2007

Programmet for Orkanger 2007 begynner å finne sin form, med både de tradisjonelle arrangementene og nye opplevelser.

Arrangementets fokus vil være sang og musikkhistorien på Orkanger. Dette vil bli lagt merke til gjennom en billedutstilling på Nedre Rømme og i forbindelse med "Treffsted Nedre Rømme".Ellers vil det bli ekstra fokus på Gjølmebrua og ttilstøtende område. Orkdal kommune har igangsatt et omfattende sikrings og restaureringsarbeid. Arbeidet sluttføres til arrangementet og det markeres ved et arrangemant på brua 22. juni.

Fjorårets arrangement i Hermetikken ble så vellykket, tross noe dårlig vær, at henstillingene om nye arrangement i Hermetikken har vært mange. Orkanger Vel stiller derfor opp og legger til rette for en ny festkveld i Hermetikken.Sang og musikkspillet Litj-Johan på Nerøra ble satt opp første gang i 2005. Nå blir det gjensyn med Litj-Johan gjennom tre forestillinger på Strandheim.Dette er noen av årets begivenheter. Mer om dette og de andre tilbudene kan du lese om på hjemmesiden og i programfolderen som blir sendt ut i slutten av mai.
ST Eiendom OrklaSparebank mini Tregruppen amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger Orkland kommune3 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks