Hjem » Variert program under Orkangerdagene 2018

Variert program under Orkangerdagene 2018

18.05.2018

Programmet for Orkangerdagene 2018 fra 15.-24.juni er innholdsrikt som aldri før. Velkommen til byen Orkanger og la oss feire Norges by nr 103! Se hele programmet her.

Orkangerdagene er arrangert i sin nåværende form siden 2000, men har sin opprinnelse i Orkladagene fra 1960. Sommerfesten er blitt en flott samlingsplass for både de som bor på Orkanger, i hele Orkdal - og i hele regionen. I år har arrangøren Orkanger Aktivum i samarbeid med Orkanger Sentrumsforening gått til lag og foreninger i hele nykommunen Orkland med invitasjon om å delta på Byfesten lørdag 23.juni.

Les historien om Orkanger på Wikipedia

Orkangerdagene har arrangement både i byen og i områdene rundt. Det er kino hos Otto´s på Nerøra, hageparty på Bårdshaug Herregård , Lions sitt andeløp i Skjenaldelva i Råbygda, Byfest i sentrum, Dans og familiedag i Hermetikken ved Gammelosen, triatlonkonkurransen Bråttåbjønnj i Gammelosen, historier om strandsitterne på Nerøra - og selvsagt Treffsted Nedre Rømme hver kveld fra onsdag 20.juni til lørdag 23.juni.

I tillegg til dette er det flere arrangement som dere kan lese om i programmet.

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1