Hjem » Treffsted Nedre Rømme

Treffsted Nedre Rømme

08.05.2007

Det ble rekordstort besøk på kveldens treffsted, Nedre Rømme i Orkanger sentrum, i fjor. Treffstedet vil få samme utforming i år. Hovedtema er Orkangers sang- og musikkhistorie.

Her blir programposten "nota og unota" tilbakeblikk på skjemt og alvor fra en lang historie på stedet. Det vil delta sangere og musikere som har avsluttet sin "karriere" og en del av dagens aktive. Som tidligere år vil det bli presentert unge talenter hver kveld.Selv om ikke hele programmet er fastlagt, kan vi garantere at det blir hyggelige kvelder på Nedre Rømme med underholdning som passer de som ønsker humor og for de som setter pris på flott sang og musikk. Nytt av året er at det hver kveld blir anledning til å delta på allsang. ledet fra scenen. Som tidligere år blir det anledning til å kjøpe øl og vin. Eget grilltelt ble godt mottatt i fjor. OIF fotball vil også i år til by grillmat. I Orklas klubbhus blir det anledning til å kjøpe kaffe og noe å bite i.Teltet åpner kl. 20.00 og holder åpent til 01.30 på fredag og lørdag. Øvrige dager stenger teltet kl. 24.00.
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1