Hjem » Treffsted Nedre Rømme

Treffsted Nedre Rømme

09.07.2006

Nytt treffsted for lange sommerkvelder under sommerfestivalen på Orkanger er Nedre Rømme. Det fungerte svært godt.

Nedre Rømme er porten ned til Idrettsparken fra sentrum. Området er sikret som friområde takket være lokalt engasjement.Eiendommen som en gang var en viktig gård midt i Orkanger sentrum, er i dag en del av friområdet som er så unikt for regionsenteret Orkanger. Det er helt naturlig for Orkanger 2006 å gjøre Nedre Rømme til en sentral arena under sommerens festivaluke.Det skal bli spennende å se hvordan gårdstunet vil egne seg som treffsted. Vi tror det blir både koselig og og et flott utgangspunkt for arangementene. Også i år planlegger vi bl.a. historiske tilbakeblikk i form av intervju fra et sceneområde.Lokal fotballhistorie vil stå i fokus.
  • Spark og sleivspark Tunet på Nedre Rømme er treffsted på kveldstid under Orkanger 2006. Under ledelse av ørbøggen Odd Ustad inviterer Orkanger Aktivum til et allsidig program hver kveld.Det blir tilbakeblikk, skjemt og alvor fra Orkanger IFs fotballhistorie. Tidligere spillere, trenere og dommere er invitert.
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1