Hjem » Tre generasjoner Maalø med kunst i byhage

Tre generasjoner Maalø med kunst i byhage

21.06.2023

Marthe, Margaret, Malin og Eline Maalø stiller ut kunst i Maaløs byhage under Orkangerdagene denne uka. Det er Marthe, hennes datter og barnebarn som har gjort byhagen i Geilan i Orkanger til en fargerik oase med kunst i glass, keramikk, garn og på lerrett.

Marthe Maalø har et langt kunstnerliv å vise til, og synes det er deilig at barnebarna nå er i gang med sine egne prosjekter. Datteren Margaret er kjent for sin glasskunst som sin mor, og har i tillegg spesialisert seg på keramikk, smykker og ørepynt. Malin har jobbet en del med garn, og Eline har armbånd som ett av flere produkter i byhagen denne sommeruka.

- Eiendommen min ligger jo så fint til her i krysset Geilan/Tverradkomsten og lett tilgjengelig og dermed en fin arena for kunstsalg, sier Marthe Maalø.

Kunst under Orkangerdagene
Kunst i byhagen er ett av flere kunst-oplevelser i sentrum under Orkangerdagene. I tillegg er det medlemssutstilling med Orkdal Kunstforening i Nr 66, malerier av Toril solbu i Orkanger bibliotek og salgsutstilling med malerier av Ellen Marit Heggem i Kulturstua Børsen.

Hele programmet for Orkangerdagene finner du her

Her noen glimt fra Maaløs byhage:

IMG 8991

Eline og Malin Maalø selger egenprodusert kunst i bestemor Marthe Maaløs byhage i Geilan på Orkanger fra 21.-24.juni.

IMG 8996

Margaret Maalø er kjent for sin glasskunst, keramikk, smykker og ørepynt og har salg fra sin mor Marthe Maaløs byhage.

IMG 8988

Marthe Maalø har fylt sin byhage med kunst fra tre generasjoner Maalø - og holder åpent under Orkangerdagene.

IMG 8998

Artig innslag i blomsterbedet ved gangstien i krysset Geilan/Tverradkomsten på Orkanger.

ST Markedsrdgiverne trykk ST 2 kraftriket Orklagrafiske boks ST Eiendom OrklaSparebank mini Tregruppen amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger Orkland kommune3 Bardshagu Herregard mini