Hjem » Tors Dag på onsdag 19.juni

Tors Dag på onsdag 19.juni

05.06.2019

Trubaduren Tor Kvarsnes fra Orkanger er en kjent og kjær kulturarbeider. Under Orkangerdagene 2019 skal han hedres med en hel kveld på Nedre Rømme. - Det blir Tors Dag på onsdag 19.juni, sier arrangementsansvarlig Knut Even Wormdal.

Ikke nok med at Tor skal underholde med gitar, banjo og visesang. Han skal også lansere den splitter nye CD'n med 16 av sine viser. CD'n er produsert sammen med Orkdal Janitsjar og blir realisert etter initiativ fra organisasjonen Orkanger Aktivum med støtte fra Orkdal kommune.

Samarbeidet mellom korpset og visesangeren startet i 2016 som resulterte i en suksesskonsert under Orkangerdagene i 2017. Publikum ville ha mer og Orkdal Janitsjar og Tor Kvarsnes kvitterte med ytterligere en konsert i Orkdal kulturhus.

Etter denne suksessen fikk Wormdal og Orkanger Aktivum idéen om å samle Tor Kvarsnes sine viseskatter på en CD for å ta vare på produksjonen hans til nye generasjoner. Etter jul startet produksjonen som ble gjort i NRKs studio på Tyholt. Og nå er den altså klar for lansering.

Her kan du lese mer om CD-produksjonen til Tor Kvarsnes og Orkdal Janitsjar: avisa-st.no

Orkanger Aktivum ønsker velkommen til Nedre Rømme, onsdag 19.juni:

17.00-19.30 Førsmak på Nedre Rømme
• Tor Kvarsnes
• Dixieland
19.30-00.30 Velkommen til Nedre Rømme:
TORSdag på onsdag
• Tor Kvarsnes
• Orkdal Janitsjar
• Dixieland

Programmet for Orkangerdagene 2019, 14.-23.juni, finner du her.

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1