Hjem » Stor stemning med mannskor og storband

Stor stemning med mannskor og storband

21.06.2019

Eggkleiva Mannskor er fast gjest under Orkangerdagenes Festkveld på Nedre Rømme. I år var de så innstilt med å komme, at koret faktisk hadde invitert seg selv, kunne de opplyse. De innfridde igjen - og vartet til og med opp med selvskrevet versjon av Hans Rotmos "Møringen" - "Øringen" - til vill jubel fra publikum.

Eggkleiva mannskor var egentlig utfordret av arrangøren til å velge repertoaret av kjente svisker fra 1960-80. Valget av egenprodusert nidvise "Øringen" må godkjennes som innafor selv om "Møringen" ble lansert av Rotmo i 1987! Mannskoret med hovedbase i Skaun, er så populært at festivalteltet på Nedre Rømme var fylt til randen under konserten under ledelse av dirigent Stein Nilsen. Det ble ikke mindre stemning da innleid gjestevokalist Ronja Eid entret scenen. De fikk trampeklapp og måtte varte opp med ekstranummer.

Etter Mannskorsang var det tid for storband. Orkdal Storband er at solid band med mange utrolig gode solister i egne rekker, ikke minst bandets dirigent og trompetist Magnus Molund Indergård. Kveldens meget gode vokalsolister var Solveig Meland og Gaute Hansen.

Bilder fra Festkveld på Nedre Rømme torsdag 20.juni 2019:

Solist John Atle Krogstad.

 5 nedre storband

Vokalsolister Solveig Meland og Gaute Hansen.

 7 nedre storband

Solist Magnus Molund Indergård.

 8 nedre storband

Flott samspill mellom vokalist Solveig Meland og fløytist (og saksofonist) Maj Werness

9 nedre storband

 Solist Annette Werness

6 nedre storband2 nedre eggkleiva5 nedre eggkleiva4 nedre eggkleiva

 

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1