Hjem » Spesiell stemning på Nedre Rømme

Spesiell stemning på Nedre Rømme

23.06.2012

Det var en velfortjent heder til Ryddegjengen i Orkdalstorget som fikk årete Trivselspris fra Orkanger Vel. Tildelingen ble offentliggjort og utdelt lørdag 23. juni under arrangementet på Nedre Rømme. Dette markerte avslutningen av kveldsarrangementene på Nedre Rømme under Orkanger 2012.

Tidliere på dagen hadde det vært både mannekengoppvisning og storbandmusikk med Heidi Blåsmo & hennes Funky Mamas & The Royal Rumble i hagen på Bårdshaug Herregård og St.Hans-feiring på Terna.

På Nedre Rlmme var dagens sangtalent Susanne Johansen med akkompagnatør Ona Sveidaite på piano.

- Dagen ble helt annerledes enn det vi planla, og vi gjennomfører dette i samråd med familien som ble rammet av den dypeste trageide i morgentimene, sa konferansier Odd Ustad som hadde den vanskelige jobben med å formidle omtanke og medfølelse med kultur fra scenen. Han hadde publikum med seg og greide å avvikle arrangementet på en verdig måte.

Ikke nok med utgangspunktets tragedie. Det var også en svært spesiell konsert som skulle skje. Det var en In Memorial Konsert for Orkdals Storbands mangeårige solist Kjell Solem som døde for et år år siden. På scenen sammen med bandet, sto Solems tvillingbarn Hanne og Mari med medhjelperne Åse Hammer og Marte Håker. Men han som åpnet konserten var overlege ved øre-nese-hals-avdelinga ved Molde sykehus, ørbøggen Trygve Aune.

Det ble bluesmusikk og storband helt i tråd med Kjell Solems artistkarriere. Høydepunktene var tvillingsøstrenes fremføring av "Har en drøm" av Hlfdan Sivertsen og Orkdal Storbands avslutningshonnør "My way" - der bare en manglet - vokalsolisten...

Lørdagskvelden bøe som vanlig avsluttet stilfullt og andektig med Dixieland og Tor Kvarsnes med banjo og førende stemme.

Da er det bare familiedag i Hermetikken fra kl. 12.00 søndag 24. juni og Bråttåbjønnj fra kl. 15.00 som står på programmet før Orkanger 2012 er over. Vel møtt!!

Her er glimt fra lørdagens arrangement på Nedre Rømme. Foto: Marit Mjøen

ST Eiendom OrklaSparebank mini Tregruppen amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger Orkland kommune3 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks