Hjem » Skap liv rundt langbordet på Orkanger

Skap liv rundt langbordet på Orkanger

26.05.2009

Lørdag 20. juni blir det stort arrangement i Orkanger sentrum med langbord nedover Orkdalsveien. Vi inviterer alle medlems-lag og foreninger til å skape liv!!!

Tradisjonen tro blir det langbord, servering og salg av mat og drikke, underholdning, idrettsaktivitet ... og mye mer!

Orkanger Aktivum ønsker først å gi medlemsorganisasjonene sjansen til å delta denne dagen. Det ligger godt til rette for å profilere seg denne dagen, for eksempel med egen stand. Det er også gode muligheter til å tjene penger på salg av mat. Og vi håper at mange vil bidra med underholdning eller andre ting.

Har dere spesielle ønsker om plassering i området, så si fra. Vi vil trekke fram en kabel med det behovet dere måtte ha av strøm.

Alle må selv ordne med bord, forgreiningsledninger og annet utstyr dere trenger til egne stand. Vi vil gjerne ha beskjed i god tid på forhånd om ca strømbehov.

De som ønsker å delta, eller ønsker mer info, tar kontakt med Arne Solbu i Orkla Undervannsklubb som har tatt på seg ansvaret for å organisere lørdagen i gata under Orkanger 2009. Arne nås på tlf 913 32 980 eller epost arne.solbu@yit.no - senest 10. juni.
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1