Hjem » Redesign og opptrekking av møbler er bærekraft

Redesign og opptrekking av møbler er bærekraft

22.06.2021

Marit Skjetne, daglig leder i Skjetne Design inviterte til seminar om interiør og bærekraft i sine nye lokaler i Orkanger sentrum tirsdag. Hennes budskap er: - Gjenbruk og bevisst valg av materiale innen design og interiør er bærekraft.

Hun sier det finnes mange leverandører som har høyt fokus på gjenvinning og gjenbruk - det er om å gjøre å finne dem og bruke deres produkter i våre moderne hjem.

Hun forteller blant annet om en produsent som har spesialisert seg på gjenvinning av plastflasker og bruker plasten til produksjon av tråd som benyttes i moderne materialer. Og hun forteller om en produsent som sørger for å plante et nytt tre for hvert treprodukt som selges i butikkene verden over.

IMG 3226

Seminar om interiør og bærekraft hos Skjetne Design tirsdag 21. juni. Foto: Marit Mjøen

Under Orkangerdagene 2021 arrangerte hun seminar med tema "Interiør og bærekraft". Hun tom imot i selskapets splitter nye produksjonslokaler l og butikk i Orkdalsveien. Skjetne Design eies og drives av Marit Skjetne. Hun etablerte bedriften i 2005 med en ansatt. I 2020 ble virksomheten utvidet ved oppkjøp av Myhr Interiør. I 2021 har bedriften 10 ansatte og har et svært variert produktspekter.

IMG 3231

Seminar om interiør og bærekraft. Her fra produksjonslokalene til Skjetne Design tirsdag 21. juni. Foto: Marit Mjøen

I løpet av 25 år har bedriften hatt en jevn og imponerende økning. De har vokst seg ut av tre lokaler – først på Strandheim, så i Dahlgården i Orkdalsveien og Orkdalsveien 45. Her var selskapet til 2021 da Skjetne kjøpte og flyttet inn i eget forretningslokale midt i Orkanger sentrum.

Skjetne Design har en stor møbelhall med flinke møbeltapetserere som kan håndtere det meste, samt bistå med hjelp til valg av materialer.

IMG 3235

I butikken selges flere produktmerker av skandinavisk design, i tillegg til egenproduserte puter. Her kan du få spesialsydde gardiner og måltilpasset solskjerming. Skjetne Design tilbyr også interiørtjenester og kan levere alt fra tips til fargevalg til hel-løsninger til boliger, forretninger og andre lokaler.

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1