Hjem » Postkort fra Orkanger

Postkort fra Orkanger

22.03.2020

Orkangerdagene 2020 fra 12. til 21.juni går kanskje av stabelen! Vi planlegger i alle ut fra at korona-situasjonen er avklart og at Norge - og verden - er tilbake til normalen om tre måneder.

Og når junidagene kommer har Orkanger Aktivum som alltid et rikholdig program der hovedtemaet er: "Fra handel, håndverk og småindustri til storindustri".

Det er hele 60 år siden Orkanger Handelsstands forening og Orkanger Håndverkerforening tok initiativ til Orkladagene - det første arrangementet som startet tradisjonen med Orkangerdagene - et unikt samarbeid mellom næringslivet og frivillige organisasjoner. De siste 20 årene har arrangementet vært gjennomført i uke 25. Det er også planen i år, men Orkanger Aktivum er forberedt på å utsette arrangement.

Inntil vi vet mer, markedsfører vi arrangementet etter planen. I disse dager sender vi ut postkortet fra Orkanger som forteller kort om arrangementene under Orkangerdagene 2020. Kortet er som "brevet hjemmefra" til utflytta ørbøgg, og en hyggelig invitasjon til dere andre som får postkortet i postkassen. Alle andre gjester til Orkangerdagene kan lese kortet digitalt her og på vår Facebook-side

Postkort fra Orkangerdagene 2020:

Orkangerdagene 2020 postkort 4Orkangerdagene 2020 postkort 3

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1