Hjem » Over 2000 deltok i Lysfesten i Gammelosen

Over 2000 deltok i Lysfesten i Gammelosen

07.11.2021

Lysfesten i Gammelosen søndag 7. november ble en fantastisk opplevelse. Mellom 2000 og 2.500 tok turen i den flotte fritidsparken i Orkanger by. Under en stjerneklar himmel blafret 300 fakler, samtidig som deler av området var lyssatt og ga et magisk skue.

Orkanger Aktivum sto som arrangør sammen med idéskaper Ingunn Aspli. Lysfesten er gjort mulig med god hjelp fra 30 frivillige fakkeltennere, og  frivillige fra Orkanger vel, Orkla Undervannsklubb, Orkla Fjellsportklubb og Orklandbadet.

Vi har fått bistand fra lokale bedrifter og Orkland kommune som har slukket lyskastere på Grønøra Industriområde, slukket lyspunktene rundt Gammelosen, og slått dem på igjen etterpå!

Orklandbadet lyssatte bassengområdet i grønt og holdt kafeteriaen Gomle åpen. En elevbedrift ved Orkanger ungdomsskole sørget for salg av grillpølse og brus i Hermetikken.

RA Audio er kunstneren bak den flotte lyssettingen av øya midt i Gammelosen - og over vannet svevde droner fra Gården Production som filmet hele opplevelsen. Filmen blir straks tilgjengelig digitalt.

Arrangementet er støttet økonomisk av: S&T Eienom, Varig Orkla Forsikring, Sparebank1 SMN, Orkla Sparebank, Kraftriket, Allsidig Design og Avisa Sør-Trøndelag.

Men aller viktigst for oss i Orkanger Aktivum er at publikum kom. Alle de gode tilbakemeldingene vi har fått er veldig hyggelig og viser at en feiring av høstmørket er mulig. Tidligere år har vi markert Lysfesten den helga vi stiller klokka til vintertid. I år ble Lysfesten lagt til Allehelgens dag.

Orkanger Aktivum ønsker alle en trivelig høst!

8 nett27 nett26 nett35 nett34 nett33 nett32 nett31 nett3

ST Markedsrdgiverne trykk ST 2 kraftriket Orklagrafiske boks ST Eiendom OrklaSparebank mini Tregruppen amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger Orkland kommune3 Bardshagu Herregard mini