Hjem » "Orkanger mot sjøen" - et skritt videre

"Orkanger mot sjøen" - et skritt videre

10.07.2024

Orkanger Aktivum har tatt ansvaret som prosjektkoordinator for prosjektet "Orkanger mot sjøen" - som blir definert som en videreføring av turstien Orklaparken. Med Orkland kommunes bevilgning av 1 million til Orklaparken nord, ser det lovende ut å ferdigstille parken med turstier og aktivitetspark i løpet av de neste tre årene.

Prosjektleder fra Orkanger Aktivum, Knut Even Wormdal, gir en stor takk til lokalt næringsliv som stiller opp som støttespillere og medspillere i prosjektet. I tillegg har Orkland kommunestyre bevilget 1 million kroner i prosjektstøtte som langt på vei sørger for restfinansiering av tursti mellom Jenssenbrygga og over Nerviksfjæra.

Han sier utvidelsen med 400 meter tursti vil gi Orklaparken en konkret avslutning og bli en attraksjon for Orkanger og gi en flott innkjøring til Orkland kommune fra nord. Prosjektet er gjort mulig ved godt samarbeid med grunneierne Elkem Thamshavn, Salvesen & Thams, Orkland kommune, Jan Brevik og Damphuset som nærmeste nabo.

I avisa Sør-Trøndelag gir Wormdal en oppsummering av prosjekt "Orkanger mot sjøen" som startet i 2022 og som vil stå ferdig i løpet av tre år.

Les artikkelen her

Situasjonskart ON NETT

Situasjonskart over siste del av prosjekt "Orkanger mot sjøen" - tursti fra Langbrua over Nerviksfjæra til Nokken - og aktivitetspark i Nerviksfjæra. Illustrasjon: Allsidig Design/ON Arkitekter og Ingeniører

ST Markedsrdgiverne trykk ST 2 kraftriket Orklagrafiske boks ST Eiendom OrklaSparebank mini Tregruppen amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger Orkland kommune3 Bardshagu Herregard mini