Hjem » Lørdag 18. juni: Hermetikken-festen

Lørdag 18. juni: Hermetikken-festen

16.06.2016

Årets Hermetikken-fest i kveld blir allsidig og med underholdning for enhver smak. Kveldens kåsør er Gunnar Hoff Lysholm som vil fortelle om den mangfoldige Christian Thams som har betydd så mye for dalføret vårt.

Programleder er som vanlig Nikki (John Nikolai Konstad) som lover å krydre annonseringa fra scenen med historier og anekdoter fra livet på Orkanger.

Det er Orkanger IFs fotballavdeling som arrangerer Lørdagskveld i Hermetikken. Arrangøren presenterer alltid unge musikalske talenter, og i år er dette Anna Vanessa Kåsbøll og Jonas Olsen Witbro med sang og gitarspill.

Et nytt bekjentskap blir sangduoen Jan Egil Skjervø (Mister Moose) og Robert Aase. Sistnevnte, som er bosatt på Teneriffe, tar turen til Norge for å bidra i Hermetikken under Orkangerdagene. Det blir annen musikkunderholdning også. Vi får en minikonsert med Orkangers evige trubadur Tor Kvarsnes og hans musikervenner Elling Breunig på trommer og Olav Nersveen på trekkspill. Elling Breunig vil for øvrig bli behørig hedret senere under Orkangerdagene, torsdag 23. juni, da får han tildelt Orkdal kommunes Kulturpris for 2016. Kveldens musikalske avslutning blir med rockeren Jan Brevik, og da er det selvsagt mulig å trimme dansefoten!

Det er Orkanger Vel som drifter friluftsområdet i hele Gammelosen inkludert området i Hermetikken. Nå i vår har foreninga bygd ny kiosk i Hermetikken. Den gamle kiosken ble for trang og upraktisk etter hvert. Fra kiosken blir det salg av mat og drikke.

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1