Hjem » Litj-Johan og Beatles varmet i trønder-sommeren

Litj-Johan og Beatles varmet i trønder-sommeren

05.04.2005

Orklang ga en spennende smakebit av musikalen som kommer i 2005, bygd over barnebok-figuren Litj-Johan på Nerøra - og Eggkleiva mannskor bidro med Beatles-nostalgi torsdag kveld i Jenssenteltet.

Endelig var det fullsatt festivaltelt og kjempestemning. Det var ikke mer enn en regnfri kveld som skulle til før ørbøggen gikk mann av huse for å oppleve festivalstemning. Om det var Orklang, Eggkeliva Mannskor eller trompet-talentet, 11 år gamle Daniel Andås som sørget for fullsatt festivaltelt skal være usagt. Det var vel kombinasjonen.Orklang presenterte tre sanger fra det som i løpet av halvannet år skal bli en musikal bygd over Irene Voldens barnebok om Litj-Johan på Nerøra. Korets dirigent, Ronny Kjøsen, har både komponert, arrangert og i tillegg akkompagnerer han og dirigerer Orklang gjennom musikal-prosjektet.Tordgakvelden i festivalteltet ble innholdsrik. Når vi i tillegg fikk presentert høydepunktene fra Orkla Undervannsklubbs 30-årige historie med Jorodd Asphjell som intervjuer og kommentator, var kvelden mer mangfoldig enn man kan forlange en torsdagskveld!Et disiplinert publikum ble underholdt samtidig som de sto for god sosial underholdning selv! Festivalgeneral Knut Even Wormdal ledet kvelden med sikker røst, som innhopper for fast møteleder Odd Ustad som hadde andre jern i ilden denne kvelden og måtte ha permisjon fra orkanger 2004.Følg med på programmet, og få med deg mer av interesse under årets Orkangerfestival!Torsdag kveld var det Torstein Grønningen fra Grønningen Lyd som styrte lyden og sørget for at vi hørte det vi skulle høre.
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1