Hjem » Kreativt samarbeid mellom Kulturstua Børsen og Orkangerdagene

Kreativt samarbeid mellom Kulturstua Børsen og Orkangerdagene

14.06.2022

Aldri før har Orkangerdagene hatt et bredere og mer omfattende program enn i 2022.Godt kjente og helt nye samarbeidspartnere har gjort aktiviteten under "Dagene" så flott. En av de nye er Kulturstua Børsen med daglig leder Margrethe Aae.

Foto: Biztek / Monica Kvaale

Kulturstua Børsen har høyt fokus på lokal kunst og kultur og alle aktiviteten er finner du beskrevet på Kulturstua Børsens hjemmeside og på Facebook

Lokalmat er også en viktig del av Børsen, som har et mål om å servere mat av lokale råvarer så langt det lar seg gjøre. Kulturstua Børsen har skjenkebevilling, og har derfor 20 års aldersgrense under kveldsprogrammet.

Fra programmet:

Fredag 17.juni fra kl. 19: Kunstutstilling med Ole Tolstad - Åpen Mic Night

Lørdag 18.juni kl 10: Daglig leder Margrethe Aae presenterer Kulturstua Børsen.

Søndag 19.juni kl.17: Boka "Orkanger kommune 1920-1963" presentere av Orkanger Historie. Musikk av Tor Kvarsnes.

Mandag 20.juni kl. 18: Presentasjon av "Ørkedalsspelet - til den det måtte angå".

Tirsdag 21.juni kl. 18: Boka "Kallenavn og utnavn - skjemt og alvor fra Orkanger" presenteres av forfatter Odd Ustad. Musikalske innslag av Therese Lium og Stian Aamot Billetter på hoopla.

Onsdag 22.juni kl. 18: Konsert med Maja Aspås Teialeret. Billetter på hoopla.

Fredag 24. juni fra kl. 18 inviteres til et fyrverkeri av en quizkveld på Børsen – med lokale spørsmål og en stor dose humor, presentert av den helgarva quizmasteren Geir Inge Fiske. Quizen vil foregå på Kahoot, og det er alle mot alle. Billetter på hoopla.

Lørdag 25. juni fra kl 12-15 blir det grillfest med underholdning for barna, marked med lokalmat og kunstutstilling med Merete Bye Mo. Kl 13.00 er det høytlesning ved vår lokale forfatter Bibbi Kvarsnes, og entertainer Øyvind Uhlving drar noen kjente barnesanger opp av hatten.

Konsert: Etter grillfesten kan man trekke innendørs for en konsert av bandet SALT! fra kl 18.30.
Sentralt plassert i småbyen Orkanger har Margrethe Aae etablert Kulturstua Børsen, en kulturoase med stor aktivitet. Under Orkangerdagene har det vært små og store arrangement hver dag. Billetter på hoopla.

Litt om Kulturstua Børsen:
Kulturstua Børsen holder til i et historisk bygg. Det sto opprinnelig på Evjen like sør for Orkanger og var banklokale. Bygningen ble flyttet til Orkanger og var en periode restaurant og pub. Fra høsten 2021 er det Kulturstua Børsen som holder til her med Margrethe Aae som entusiastisk driver og kulturarbeider.

PS
Vi tar forbehold om programendringer. Dette følges opp på arrangørens hjemmesider.

Orklagrafiske boks ST Eiendom OrklaSparebank mini Tregruppen amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger Orkland kommune3 Bardshagu Herregard mini sora