Hjem » Innholdsrikt program for Orkanger 2013

Innholdsrikt program for Orkanger 2013

23.05.2013

Orkanger 2013 går av stabelen 14.-23. juni. Programmet er nå klart og er spekket med opplevelser, underholdning, historie, kunst, sang og musikk.

Last ned programmet her.

Og her er en smakebit av programmet:

Lansering av boka Konfirmasjon 1945 - 2013
Orkanger Historie har lagt ned mye arbeid i å samle inn konfirmasjonsbilder med navnsetting av konfirmanter fra 1945 – 2013. Boka lanseres ved eget arrangement på Nedre Rømme tirsdag kveld i festivaluka. Boka blir lagt ut for salg på Nedre Rømme i åpningstida for Orkanger Histories utstillinger og hos de lokale bokhandlere. Boka kan bestilles for tilsending på www.orkanger.info.no eller www.orkdalsmenighetene.no.
Boka koster kr. 250 + eventuelt porto.

Friidrettsanlegget i Idrettsparken
Offisiell åpning av nytt friidrettsanlegg Hovedanlegget i Idrettsparken med friidrettsanlegg ble tatt i bruk i 1949. Siden den gang har det ikke vært nevneverdig oppgradering av anlegget. I 2011 ble det undertegnet en langsiktig leieavtale mellom Orkanger IF og Orkdal Kommune. Dette ble starten på en omfattende oppgradering av friidrettsanlegget.
Orkanger IF har investert 10,5 mill. i nytt banedekke for løp, kast og sprangøvelser.
Publikum inviteres til offisiell åpning av det nye anlegget under Orkanger 2013.

Kaaresgate i ST-trykkeriet
Kaaresgate var fram til slutten av 1950-årene hovedgata på Orkanger, med håndverker- og handelsvirksomhet i de fleste hus. Til  Orkanger 2000 ble gata produsert som montasje i 30-40 meters lengde gjennom Orklahallen. I festivaluka kan besøkende vandre gjennom Kaaresgate slik den var i 1950-årene, med forretninger og kafeer.
Denne gang i ST-trykkeriet.

The Andrews Sisters
The Andrews Sisters, med Wanja Løvø, opprinnelig fra Orkanger, kommer til Nedre Rømme 19. juni. Dette er ett av mange innslag av høy kvalitet på Nedre Rømme i festivaluka. Fra onsdag til lørdag kan du på kveldstid besøke treffstedet, både for å bli underholdt og treffe gamle kjente eller stifte nye bekjentskaper. Hver kveld presenteres unge talenter fra Orkdal.

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1