Hjem » Høytidlig åpning av Nedre Rømme

Høytidlig åpning av Nedre Rømme

23.06.2010

Det var en stolt Knut Even Wormdal, leder i Orkanger Aktivum, som kunne overlate ordet til ordfører Gunnar Hoff Lysholm i kveld. Lysholm hadde æren av å klippe snora og erklære nyeNedre Rømme for offisielt åpna.


Se flere foto på orkangervel.no
Og det var ikke hvem-som-helst som overvar begivenheten. Et femtitalls dugnadsfolk og representanter fra arkitekt, entreprenør og politikere var til stede i nybygget midt i hjertet av Orkanger og innfallporten til Idrettsparken.
Det er en fantastisk dugnadsinnsats som lugger bak bygget. Eiendommen er ikke bevart uten kamp og entusiasme, men nå fremstår den erverdige Nedre Rømme-gården som både symbol på folkets vilje, og et symbol på at historie også bidrar til viktige invetseringer for framtida.
Det er ingent vil om at riktig bruk av Nedre Rømme også har betydninga av utviklinga av Idrettsparken og Orkanger sentrum.
I dag var alle glade for å være med på å åpne en investering for framtida.
Minst 1500 dugnadstimer og noen millioner kroner er brukt. De ivirgste dugnadsheltene ble hedret med blomster: Vidar Liøkel og Ben Baldwin, arkitekten Nilsen og Opøyen fikk velfortjent blomsterhilsen og ikke minst - brannmannen som nylig hindret storbrann på Nedre Rømme, Ole Johan Hansen!
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1