Hjem » Godt besøkt på Nedre Rømme

Godt besøkt på Nedre Rømme

15.12.2012

Låven på Nedre Rømme fungerer perfekt både for underholdning og julemarked! Det beviste årets Jul på Nedre Rømme - tredje utgave av dette adventsarrangementet midt i hjertet av Orkanger. Barna sto i sentrum med mange aktiviteter og de var også hovedpersoner fra scenen.

Fiolonist Synne Bøe Lindseth fikk æren av å åpne arrangementet og gjorde en kjempeinnsats med flere minikonserter underveis i løpet av de fire timene det pågikk. Orklang og barnekoret bak Jula for døra på Nerøra var også engasjert og lot oss få en smakebit av konserten de holdt 1. desember.

I tillegg til musikalsk underholdning, var det utstilling og kåring av pepperkakehus-konkurranse som i år ble vunnet av barna ved Avdeling Hov, Orkanger barnehage som hadde laget Hov gård i pepperkakedeig! Og ganska naturlig var det at Oskar Richter som bor på Hov gård fikk motta førstepremien på vegne av barnehagen. Martine Brandsæter mottok også pris for sitt pepperkakehus. Julequiz ble vunnet av Bente Brandsæter. jakten på Rømme-nissen ble vellykket - barna fant han og fikk både pakker og god-jul-hilsen!

I tillegg til pepperkakehuskonkurranse, var det skirenn for miniputter, juletre- og juleneksalg, julegraut, kaffe og kaker ble solgt og sannelig var popcornmaskina i full virksomhet også! De som deltok på årets advenstmarked på Nedre rømme var godt fornøyd. I år var låven oppvarmet noe som ble godt mottatt av både utstillere og publikum!

Arrangør av Jul på Nedre Rømme er Orkanger Aktivum, Orkanger Idrettsforening, Orkanger Vel og Orkanger -sentrumsforening.

Synne Bøe Lindseth med fiolinen. Alle foto: Marit Mjøen

 

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1