Hjem » Frivillighet og dugnad avgjørende for Orkangerdagene

Frivillighet og dugnad avgjørende for Orkangerdagene

26.06.2022

Frivillighet, dugnadsarbeid og et supert samarbeid med lokale bedrifter og Orkland kommune gjør Orkangerdagene til den festivaluka den er blitt.

Hver dag i den 10 dager lange festivalen har det vært arrangement og aktiviteter. Det største arrangementet for styret i Orkanger Aktivum har vært samarbeidet med Treteknisk og Thams Innovasjon om gjennomføring av Den Internasjonale Trebyfestivalen. Det har vært svært givende og midt i blinken for hva Orkanger Aktivum skal drive med. Vi har markedsført byen Orkanger både lokale og regionalt - og til og med får vi internasjonal oppmerksomhet.

Uten alle frivillige som har stilt opp, hadde vi ikke Orkanger Aktivum geid dette. Akkurat nå ønsker vi å hedre medlemmene i Orkdal Janitsjar og Orkanger Badmintonklubb og andre frivillige som har gjort en fantastisk jobb med gjennomføringa av Festkvelder på Nedre Rømme.

Orkangerdagenes Festkvelder på Nedre Rømme ble gode opplevelser både onsdag, torsdag og fredag. Mye folk og god temning.

Natt til lørdag skjedde imidlertid hærverk i teltet som førte til at frivillige i Orkanger Aktivum fikk et alvorlig problem og 10 timers innsats for å rengjøre teltet, bord, stoler, benker og gulv. Også vår gode samarbeidspart RA Audio fikk ødelagt sitt musikkanlegg. Saken er selvsagt anmeldt og politiet etterforsker saken. På tross av problemene valgte Orkanger Aktivum å gjennomføre siste festkveld under Orkangerdagene. Duoen Nina & Jack - som for anledningen var en trio, gjorde en kjempeinnsats og vi greide å gjennomføre arrangementet med et stort entusiastisk publikum!

Jan Aage Nyborg fra Orkanger Badmintonklubb.

Badminton 2

Berit Arntsen fra Orkdal Janitsjar.

Janitsjar 1

ST Markedsrdgiverne trykk ST 2 kraftriket Orklagrafiske boks ST Eiendom OrklaSparebank mini Tregruppen amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger Orkland kommune3 Bardshagu Herregard mini