Hjem » Bokbad i biblioteket

Bokbad i biblioteket

04.06.2024

To lokale forfattere, Petter Fergestad fra Gjølmesliene og Bård Wormdal med aner fra Orkdal, kommer til bokbad i Orkanger bibliotek under Orkangerdagene. Fergestad er kjent for spenningsromaner og Wormdal for faglitteratur med tema etterretning og spionasje.

13 Petter Fergestad285 år gamle Petter Fergestad blir å møte tirsdag 18.juni. Han tok doktorgrad i elektronikk i 1972, og det var først i en alder av 77 år han debuterte som forfatter med spenningsromanen «Armageddonalgoritmen». I fjor høst kom han med sin femte spenningsroman – og det er dette forfatterskapet han skal bokbades om av Ingeborg Sogge tirsdag 18.juni.

 

 

 

 

12 Bard Wormdal foto knut sverre horn2Bård Wormdal kommer til Orkanger bibliotek torsdag 20. juni. Han har en lang journalistkarriere i NRK Finnmark og i over 20 år har han jobbet med problemstillinger knyttet til norsk etterretningstjeneste. 66-åringen har jobbet med tema knyttet til norsk etterretningstjeneste. Han skrev «Satelittkrigen» i 2011 og «Spionbasen» i 2016. I tillegg har han drevet foredragsvirksomhet i USA, Russland, Frankrike og India. Siste utgitte bok er «Spionkrigen, det hemmelige spionsamarbeidet mellom Norge og USA».

Se hele programmet for Orkangerdagene 2024 her

ST Markedsrdgiverne trykk ST 2 kraftriket Orklagrafiske boks ST Eiendom OrklaSparebank mini Tregruppen amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger Orkland kommune3 Bardshagu Herregard mini