Hjem » Barnas Dag med glade barn og korpsmusikk

Barnas Dag med glade barn og korpsmusikk

17.06.2014

Orkanger Sentrumsforening kan notere en vellykket Banras Dag 2014. 50 barn koste seg i flotte kostymer, Orkdal Skolekorps spilte, sola skinte og kaffe og kaker smakte for publikum.

Dette er ett av mange arrangement som medlemmene i Orkanger Aktivum står for i løpet av Orkanger 2014. Etter noen års dvale våknet det til livet i fjor takket være samme forening. Det var i sin tid Orkanger Husmorforening som starta dette arrangementet for en generassjon siden, og i fjor var det naturlig å blåse liv i det ettersom foreninga markerte sitt 60-årsjubileum.

I år var det ca 50 barn og like mange voksne som deltok på Barnas Dag. Sentrumsfoeninga plukket ut to vinnere av dagens beste kostymer - det var Adrian som var ekte bonde med Felleskjøpedrakt og John Deer-traktor med tilhenger, og Eivor Mebust Øyasæter (6) som var kledd ut som heks - ei veldig snill heks med svart kjole og høy hatt!

I tillegg til kåring av kostymer, korpsmusikk og kaffesalg, var det leiker for barna. De kastet på blink, hoppet i sekk og kastet ringer. Alle fikk premier som var sponset av lokalt næringsliv.

Her er noen bildeglimt fra Barnas Dag på Orkanger Torg 2014:

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1