Hjem » Barnas Dag - en suksess

Barnas Dag - en suksess

20.06.2013

Barnas Dag er tilbake på Orkanger! Det er lenge siden forrige gang, men nå har Orkanger Sentrumsforening sørget for å gi arrangement som Orkanger Husmorforening startet en renessanse.

Kjellaug Fagerholt, Ragnhild Hoff, Lene Brinck Heøgh og Halldis Rasmussen sammen med utkledde barn på Torget. De fire kvinnene er noen av Husmorforeningens tidligere medlemmer som fikk gode minner da utkledde barn fylte gata.

Nesten 100 små og store gikk i tog fra skoleården med Orkdal Skolekorps i spissen. De tok en runde i Orkdalsveien før de endte på Torget. På Torget holdt korpset en hyggelig konsert som var en sommerhilsen til Orkanger før de drar Italia og Gardasjøen på årets korpstur.

Orkanger Sentrumsforening har gjort en kjempejobb som nå har sparket liv i Barnas Dag. De hadde invitert barnehagebarn og skolebarn og deltakelsen var veldig bra! Utkledningen var også upåklagelig. Her var de fleste - Pippi og Emil, bruder, sykepleier, cowboyer, spiderman, Tingeling ...

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1