Hjem » Allsang og trivsel - etter dramatisk natt til lørdag

Allsang og trivsel - etter dramatisk natt til lørdag

26.06.2022

Orkangerdagenes Festkvelder på Nedre Rømme ble gode opplevelser både onsdag, torsdag og fredag. Mye folk og god temning. Natt til lørdag skjedde hærverk i teltet som ga store skader og merarbeid. Saken er politianmeldt.

Det var ubudne gjester som på natta hadde brutt seg inn og tømt et pulverapparat inne i teltet og det ble gjort forferdelige skader. Blant annet fikk vår gode samarbeidspart RA Audio fikk ødelagt sitt musikkanlegg som har millionverdi.

Hærverket førte også til at frivillige i Orkanger Aktivum fikk et alvorlig problem og 10 timers innsats for å rengjøre teltet, bord, stoler, benker og gulv.  Saken er selvsagt anmeldt og politiet etterforsker saken.

På tross av problemene valgte Orkanger Aktivum å gjennomføre siste festkveld under Orkangerdagene 2022 lørdag 25. juni.

Duoen Nina & Jack - som for anledningen var en trio, gjorde en kjempeinnsats og vi greide å gjennomføre arrangementet med et stort entusiastisk publikum!

Søndag 26. juni er siste dag i Orkangerdagene 2022 - gudstjeneste i Orkanger kirke, Kunstutstilling i Nr 66, familiedag i Hermetikken og historisk utstilling av firmaet Brødrene Lie - og servering i Orkland Bowling.

1 allsang

ST Markedsrdgiverne trykk ST 2 kraftriket Orklagrafiske boks ST Eiendom OrklaSparebank mini Tregruppen amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger Orkland kommune3 Bardshagu Herregard mini